Ingredienser

  • 1 fl. vodka
  • En økologisk citron
  • En økologisk chili

Skær 2 strimler af den økologiske citron (=ca. 0,5 cm i bredden). Rens skrællerne for det hvide, da det kan give bitterstof til din snaps.
Flæk chilien og rens den for kærner og hus. Kom det hele i et glas og tilsæt din vodka. Det anbefales, at smage løbende på snapsen. Chilien kan godt ”løbe løbsk”, så din snaps bliver for stærk. Det kan være, at chilien kun skal være i snapsen nogle få timer.
Bliver den for stærk, så lav en snaps kun på citron, og ”fortynd” din chili snaps med denne.

  • Arbejdstid: Under 30 Minutter
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Farve: Lys farve
  • Smag: En kraftig smag med bid
  • Brugt til at helbrede:  Sveddrivende Øge Blodcirkulationen Smertestillende
  • Produktionstidspunkt: Forår Sommer Efterår Vinter