Ingredienser

  • 1 fl. vodka
  • 25 – 30 enebær. Stød nogle af bærrene i en morter.
  • (Bærrene skal være sorte – de må ikke være grønne)
  • Skrællen af en lime (så lidt af det hvide fra skrællen må være med, da den indeholder bitterstoffer)

Så lidt af det hvide fra skrællen på limen må være med, da den indeholder bitterstoffer. Hæld vodka over og lad det trække i 1 uge. Si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel.
 Lad indholdet hvile i 2 uger, inden den drikkes.
Særlig god snaps til jul

  • Arbejdstid: Under 30 Minutter
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Farve: Svag grønlig farve
  • Smag: En behagelig frisk krydret smag af enebær
  • Brugt til at helbrede:  Gigt Desinficerende og Vanddrivende
  • Produktionstidspunkt: Forår Sommer Efterår Vinter