Ingredienser

  • 1 fl. vodka
  • 5 – 6 terninger af frisk peberrrod (ca. 2 x 2 cm)
  • 6 blåsorte enebær (de knuses let med hånden)
  • Skrællen af en økologisk citron (så lidt af de hvide fra skrællen må være med)
  • Skrællen af en økologisk appelsin (så lidt af de hvide fra skrællen må være med)
  • Nogle friske blade fra en citronmellise

Det hele hældes i et glas, hæld vodka over og lad det trække i 4 dage. Si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel, lad indholdet hvile i 2 uger, inden den drikkes.

 (Speciel god omkring jul)

  • Arbejdstid: Under 30 Minutter
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Farve: ?
  • Smag: En behagelig krydret smag med en behagelig svag peberrodssmag
  • Produktionstidspunkt: Forår Sommer Efterår Vinter