Ingredienser

  • 1 fl. vodka
  • En stor håndfuld friske lysegrønne blade.

Fyld et glas med porseblade, tilsæt vodka og sæt låg på. Efter en trækketid på 1 uge skal bladene sies fra, hæld det færdige resultat på flaske eller karaffel. Skal stå 2 – 3 uger før den er drikkeklar, hvis smagen er for kraftig, så kan den fortyndes med vodka. Hvis man lader bladene trække 2 – 3 år, så vil man få en kraftig essens.
 
Den kan evt. fortyndes, så man kan få 8 – 10 flasker Porsesnapse.

  • Arbejdstid: Under 30 Minutter
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Farve: Grøn i starten, og ender med at blive en varm brun farve
  • Smag: Du er ikke i tvivl – Det er Porse
  • Brugt til at helbrede: Sår Hudlidelser Skaldethed Styrke Maven
  • Produktionstidspunkt: Forår