Ingredienser

  • 1 fl. vodka
  • Et halvt fyldt glas med grønne valnødder.
  • Valnødderne skal plukkes i de 2 første uger af august måned

Tilsæt en flaske vodka og sæt låg på glasset, lad det trække i 4 måneder. Ryst glasset undervejs, så der kommer ilt i processen, si herefter valnødderne fra og hæld snapsen på flaske eller karaffel. Denne snaps er essens (farven vil være kulsort), som skal fortyndes 1:10, når den drikbare snaps skal laves. Denne snaps må meget gerne lagre 2 – 4 uger inden den drikkes.

  • Arbejdstid: Under 30 Minutter
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Farve: Flot mahognibrun farve
  • Smag: Vil være på højde med de bedste mærker indenfor cognac
  • Brugt til at helbrede: Hudsygdomme samt mave-og tarminfektioner
  • Produktionstidspunkt: Sommer