150 snapseopskrifter året rundt
Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle årstider.
Dem der tror at en snaps kun hører sig til på jule- og påskefrokostbordet tager fejl! Der er masser af grund til at nyde god kryddersnaps hele året rundt, og det får man muligheden for med "150 kryddersnapse året rundt".
Klassiske opskrifter med pil, slåen, porse og enebær, og mere usædvanlige med rabarberrod og tranebær. Snapse med flere smagsgivere og med tørrede ingredienser.
Snapse, der er klar på under en halv time, og andre, der skal trække i flere år. Og nogle helt specielle snapseopskrifter fra Island og Grønland.
Her er både snapse, der skal trække i flere år og snapse, der bare skal have lov til at stå i knap en halv time.
Ud over de mange opskrifter giver bogen gode råd om indsamling af urter, trækketider, sødning, lagring og holdbarhed, og der er et overskueligt skema, som viser, hvornår der er sæson for de forskellige snapseurter.
Bogen er udgivet i 2016 på forlaget Lindhardt & Ringhof, og er i 2018 kommet i 2. oplag
Tidligere udgivelse af Niels Stærup på samme forlag:
Kryddersnapse – 50 opskrifter med planter, bær og rødder (2007)
Kryddersnapse og hvad dertil hører (2014)
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.