Kryddersnaps 50 opskrifter med planter, bær og rødder (hårdt bind)
Denne bog er en almanak over kryddersnapseåret, hvor opskrifterne er inddelt efter de fire årstider.
Det gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvilke snapseurter der er sæson for på hvilket tid af året.
Bogen indeholder opskriftern med klassisk snapseurter som fx. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrrod og hyben.
De fleste opskrifter er udtræk af kun en urt og et par enkelte opskrifter er med blandende ingredienser.
Alle er opskrifter, hvor du nemt selv kan gå ud og finde planterne.
Få også gode råd om valg af alkohol, fremstiling af essens, sødning og fortynding.
Under hver opskrift finder du en kort beskrivelse af snapseurten, dens kendetegn, indsamlingsteder, plukkesæson og en kort beskrivelse af snapseurtens naturmedicinske egenskab.
Bogen er skrevet af Niels Stærup i 2007, og har været udsolgt fra forlaget i mange år.
Bogen er udgivet på forlaget Lindhardt & Ringhof og er trykt i 10 oplag
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.